Mourinho: "Kracht van Chelsea is de eenheid"

29 december 2005, 12:11

Volgens Chelsea-manager Jose Mourinho is het succes van Chelsea te danken aan de goede sfeer binnen de spelersgroep. De Portugees is het niet eens met de kritiek dat Chelsea haar goede prestaties puur 'gekocht' heeft. "Ons succes heeft niets te maken met de kracht van geld. Het heeft te maken met de kracht van een spelersgroep die koste wat kost wil winnen", aldus de Portugees.

"Ik weet wat voor imago we bij veel mensen hebben", zegt Mourinho. "Er wordt altijd gezegd dat we ons team simpelweg bij elkaar kopen, maar dat is niet de kracht van onze ploeg. We vechten voor elke meter, we knokken altijd keihard voor de overwinning. De spelers zijn al lange tijd bij elkaar en weten wat ik van hen verlang."

Door het gelijkspel van Manchester United (2-2) tegen Birmingham City, staat Chelsea inmiddels een straatlengte voor in de Premier League. "Ik heb altijd gezegd dat de beste ploeg kampioen wordt. Het is een competitie over 38 wedstrijden, dus de beste ploeg wint altijd. Wij hoeven ons nergens zorgen over te maken. We moeten gewoon onze wedstrijden blijven winnen en het gat met de concurrentie groot houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen