Duitse topclubs nemen massaal snipperdag

8 december 2007, 17:14   Bijgewerkt: 8 december 2007, 17:26

Het was zaterdag geen beste dag voor de Duitse topclubs. Bayern München, Werder Bremen, Hamburger SV en Schalke 04 lieten allen dure punten liggen. Werder Bremen ging onderuit tegen Hannover 96, terwijl ook Bayern, Hamburger SV en Schalke 04 er niet in slaagden om drie punten te pakken.

Vooral de nederlaag van Werder Bremen was opvallend. De ploeg kwam in de derby tegen Hannover 96 snel 3-1 achter, maar knokte zich terug naar 3-3. Een derde Bremense goal hing vervolgens in de lucht, maar had was Hannover dat het duel alsnog naar zich toe trok. Mike Hanke velde met zijn derde goal van de middag hoogstpersoonlijk het vonnis over de ploeg van coach Thomas Schaaf. 

Ook Schalke 04 leek tegen een nederlaag aan te lopen, maar de formatie uit Gelsenkirchen sleepte op de valreep nog een punt uit het vuur tegen Eintracht Frankfurt (2-2). Heiko Westermann maakte in de 89ste minuut de gelijkmaker.

Nog verrassender dan de zeperds van Werder en Schalke, waren de uitglijders van Bayern München en Hamburger SV. Beide teams speelden immers thuis tegen een laagvlieger, namelijk respectievelijk MSV Duisburg en Energie Cottbus. Toch kwamen beide titelkandidaten niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

De enige topclub die profiteerde, was VfB Stuttgart. De regerend landskampioen rekende in eigen stadion met 3-1 af met middenmoter VfL Wolfsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen