Maduro heeft al besluit genomen

Koen Freriks
9 december 2007, 11:30   Bijgewerkt: 9 december 2007, 12:38

Hedwiges Maduro laat de leiding van Ajax waarschijnlijk komende week al weten of hij zijn aflopende contract bij de Amsterdamse voetbalclub verlengt. De international zegt al een keuze gemaakt te hebben. "Ik weet het denk ik wel", zei de middenvelder na de overwinning zaterdag op Willem II (2-3).

Ajax wil graag het contract met haar eigen opgeleide speler verlengen, maar Maduro vroeg om bedenktijd. Technisch directeur Martin van Geel wil uiterlijk voor 20 december duidelijkheid van Maduro. "Ik begrijp Ajax wel. Toch is zo'n ultimatum wel moeilijk. Soms heb je meer tijd nodig, maar ik ben er denk ik wel uit", aldus de middenvelder, die na het vertrek van trainer Henk ten Cate naar Chelsea bezig is aan een opleving en inmiddels weer een vaste waarde is in de Amsterdamse ploeg.

Maduro wil met het oog op het EK de komende periode vooral veel spelen. "Ik wil graag naar het EK, dus moet ik blijven spelen. De laatste jaren is het heel onrustig bij Ajax geweest. Dat wil ik niet meer. Nu is er duidelijkheid en komt er steeds meer vertrouwen in de ploeg. Dat is beter."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen