Scorende Kennedy: "Ik heb nog wedstrijdritme nodig"

10 december 2007, 09:00   Bijgewerkt: 31 december 2008, 16:21

Ajax-aanvaller Kennedy Bakircioglu had zaterdag weinig tijd nodig om te bewijzen waarom hij tegen Willem II eindelijk weer in de basis stond. De Zweed trof tegen de Tilburgers al na twee minuten doel. "Heerlijk, natuurlijk", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

"Ik was heel blij dat ik tegen Willem II weer eens in de basis stond", zegt de aanvaller, die door een hardnekkige buikwandblessure in september en oktober niet in actie kon komen voor de Amsterdamse club. "Ik heb hard gevochten om mijn plek in het elftal terug te krijgen. Of ik alweer helemaal fit ben? Nee, zeker niet. Ik mis natuurlijk nog wedstrijdritme. Tegen Willem II speelde ik al niet slecht, maar ik kan nog veel beter als ik wat meer wedstrijden in de benen heb."

Tegen de Tilburgers speelde Bakircioglu als aanvallende middenvelder. Hoewel hij bij zijn vorige club FC Twente de afgelopen seizoenen vooral als rechtsbuiten speelde, was dit zeker geen geheel nieuwe positie voor de 27-jarige Zweedse international. "In Griekenland, toen ik voor Iraklis Saloniki speelde, stond ik ook meestal als aanvallende middenvelder opgesteld. En in mijn eerste jaar bij Twente ook af en toe. Deze positie is dus zeker niet nieuw voor me, ik speel er graag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen