Mourinho wordt geen Engels bondscoach

Koen Freriks
10 december 2007, 19:38   Bijgewerkt: 10 december 2007, 19:56

Jose Mourinho heeft geen trek om bondscoach van het Engelse voetbalelftal te worden. De voormalige trainer van Chelsea liet dat maandag via zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes weten op de website Gestifute.

"Na diep en serieus nagedacht te hebben, heb ik besloten mezelf uit te sluiten voor de post van bondscoach in Engeland. Het zou wel een mooie functie voor me zijn", luidde de mededeling van de Portugese trainer. "Ik ben er zeker van dat de Engelse bond een geweldige manager zal aanstellen, die het elftal terugbrengt naar de plek waar het hoort."

Engeland slaagde er niet in zich te plaatsen voor de eindronde van het Europees kampioenschap, volgend jaar in Oostenrijk en Zwitserland. Dat kostte toenmalig bondscoach Steve McClaren de kop, waarna de Engelse bond nog geen geschikte vervanger wist te contracteren. Mourinho, die in september Chelsea verliet, werd na het ontslag van McClaren meerdere malen in verband gebracht met de openstaande baan, maar de Portugese succescoach blijkt dus geen kandidaat te willen zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen