Koeman hoopt op Houdini-act op Stamford Bridge

11 december 2007, 09:29

Ronald Koeman speelt vanavond hoogstwaarschijnlijk alweer zijn laatste Europese wedstrijd van het seizoen. De coach balanceert met Valencia op de rand van uitschakeling. De tweede plek in de poule is al onhaalbaar, maar een klein wonder kan er nog wel voor zorgen dat de Spaanse club nog een UEFA Cup-ticket bemachtigt. Koeman gelooft er heilig in, dat dit wonder plaats zal vinden.

Om derde te kunnen worden, moet Valencia zelf de uitwedstrijd tegen het reeds geplaatste Chelsea winnen. Bovendien moet het daarbij hopen dat Schalke 04 in eigen stadion tegen Rosenborg BK niet verder komt dan een gelijkspel. Winnen de Duitsers, dan kunnen Koeman en consorten immers sowieso inpakken.

Koeman, die in zijn eerste twee CL-duels met Valencia slechts één punt pakte, kijkt echter vooral naar zijn eigen wedstrijd. "Wij zullen moeten winnen van Chelsea. Ik kijk uit naar de wedstrijd, want duels in Engeland hebben altijd iets speciaals. Maar we zullen zeker kansen krijgen en het is aan ons om deze kansen te benutten. We moeten UEFA Cup zien te halen, dat is belangrijk voor de club."

Overigens stuit Koeman vanavond op Stamford Bridge op een oude bekende, namelijk Chelsea's assistent-coach Henk ten Cate. Enkele maanden geleden waren beide coaches nog trainer van respectievelijk PSV en Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen