Toptalent Velthuizen tekent nieuw contract bij Vitesse

11 december 2007, 20:14

Piet Velthuizen blijft Vitesse trouw. De jonge doelman stond in de belangstelling van diverse Nederlandse clubs, maar heeft gekozen voor een langer verblijf in Arnhem. Hij heeft een nieuw contract getekend, dat hem tot medio 2011 aan Vitesse verbindt. "Bij Vitesse kan Piet zich verder ontwikkelen", aldus directeur Paul van der Kraan.

Naast Velthuizen heeft Vitesse ook Sebastien Sansoni langer aan zich weten te binden. De Fransman had een contract tot het eind van dit seizoen, maar Vitesse had de optie om deze met één jaar te verlengen. Deze optie is nu gelicht.

"Ik ben enorm blij dat we erin geslaagd zijn deze toppers langer aan ons te binden. Vooral Piet ontwikkelt zich zo stormachtig dat de belangstelling, of ten minste de geruchten hieromtrent, niet van de lucht zijn. Feit is dat we met Piet één van de meest talentvolle keepers van Nederland onder contract hebben. Eentje bovendien die we zelf hebben opgeleid en die willen we uiteraard ook in Arnhem houden nu die opleiding vruchten afwerpt. Piet zelf denkt er gelukkig net zo over. Natuurlijk is hij best gevleid wanneer hij weer in verband wordt gebracht met een grotere club, maar hij beseft heel goed dat de weg der geleidelijkheid hem wel brengt waar hij naar toe wil", zegt Van der Kraan op de website van Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen