Van der Vaart wil luisteren naar Juventus

Ger
12 december 2007, 10:57   Bijgewerkt: 12 december 2007, 11:31

De toekomst van Rafael van der Vaart ligt mogelijk in Italië. De aanvoerder van Hamburger SV wordt in de gaten gehouden door Juventus. De oud-Ajacied staat open voor een avontuur in Turijn.

"Ik weet al een tijdje dat er iets speelt", laat Van der Vaart weten in VI. "Als ze concreet worden, ga ik in ieder geval luisteren. Ik wil alleen bij HSV vertrekken als er een club komt die echt hoger aangeschreven staat. Juventus staat absoluut in dat rijtje, dat lijkt me niet zo vreemd."

Van der Vaart verwacht dat HSV bereid is te onderhandelen met Juventus. De middenvelder ligt in Hamburg nog tot medio 2010 vast. In de verbintenis is echter een clausule opgenomen waardoor hij in juli 2009 voor één miljoen euro mag vertrekken.

"Ik denk dat HSV bereid is te praten als er een club een zak geld op tafel legt", zegt de Oranje-international, die ook een transfer tijdens de winterstop als een optie ziet. Afgelopen zomer was Van der Vaart serieus in beeld bij Valencia, maar HSV wilde de spelmaker destijds niet laten gaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen