Willem II haalt twee nieuwe spelers uit België

Ger
30 december 2005, 12:52

De selectie van Willem II zal na de jaarwisseling aangevuld worden met twee nieuwe spelers. Per 1 januari komen doelman Tristan Peersman en middenvelder Matthieu Assou-Ekotto naar Tilburg. De Belgische Peersman is overbodig geraakt bij Anderlecht, terwijl Fransman Assou-Ekotto geen vaste waarde is bij Standard Luik.

"'Voor mij stond het al lang vast dat ik naar Willem II zou gaan", aldus 26-jarige Peersman in de Gazet van Antwerpen. "Ik wou graag naar Nederland. De competitie is er sterker dan in België. Willem II is ook al jaren een mooie, stabiele club. En het is niet ver weg, ik hoef niet te verhuizen. Willem II is een nieuwe start, ik moet weer het niveau van twee jaar geleden halen. Daarom koos ik voor een mix van het sportieve en financiële, want er waren clubs die meer geld boden."

Assou-Ekotto heeft inmiddels een contract tot medio 2008 getekend. Waarschijnlijk mist hij de eerste twee duels van Willem II. De middenvelder heeft nog een schorsing van twee duels openstaan na een rode kaart. De KNVB neemt vermoedelijk de straf van de Belgische bond over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen