Bosz: "Lee is weer open en vrolijk"

12 december 2007, 15:27

Zijn tijdelijke terugkeer naar Zuid-Korea heeft Chun-soo Lee duidelijk goed gedaan. De aanvaller oogde woensdag, bij terugkomst in Rotterdam, 'open en vrolijk', zo oordeelt technisch directeur Peter Bosz. "Nu hopen dat het zo blijft."

Bosz had woensdagochtend direct een gesprek met Lee en volgens de directeur is nu alle kou weer uit de lucht. "Toen Lee weg ging bij Feyenoord was hij ziek en niet vrolijk. Wij waren benieuwd hoe hij terug zou keren. Nu hij weer terug is, hebben we weer de oude Lee gezien. Een open, vrolijke jongen", stelt Bosz tevreden vast.

Tijdens het gesprek heeft Bosz Lee laten weten natuurlijk niet blij te zijn met het feit dat de Koreaan enkele weken geleden ineens terug naar zijn vaderland wilde. "Lee reageerde zoals het hoort. Hij liet weten dat hij blij is om weer terug te zijn. Nu is het aan hem om het te laten zien op het veld", besluit de directeur.

Lee trainde woensdagmiddag direct weer mee met de selectie van coach Bert van Marwijk. Wanneer hij zijn rentree kan maken in het elftal, is nog onduidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen