Lee: "Dit overkomt me niet nog een keer"

12 december 2007, 17:26

Chun-soo Lee heeft er alle vertrouwen in dat hij alsnog gaat slagen bij Feyenoord. De Zuid-Koreaanse aanvaller keerde woensdag terug in Rotterdam, nadat hij eerder wegens persoonlijke problemen teruggekeerd was naar zijn vaderland. Deze korte vakantie heeft hem goed gedaan, zegt hij op de website van Feyenoord.

"Ik vond dat ik tijdens Feyenoord-Ajax te weinig gebracht had. De teleurstelling daarover achtervolgde me. Toen ik vervolgens een zware griep kreeg, zag ik het even niet meer zitten", verklaart Lee zijn mentale problemen. De Zuid-Koreaan weet zeker dat hij deze problemen nu achter zich gelaten heeft. "Ik heb in Zuid-Korea mijn hoofd wel weer vrij kunnen maken, door bij mijn familie te zijn en veel te praten. Ik heb er daarom vertrouwen in dat dit me niet nog een keer gaat overkomen."

Lee had woensdag gesprekken met zowel Peter Bosz als Bert van Marwijk. De coach wilde vooral weten of de berichten in de Koreaanse media dat Lee op zoek zou zijn naar een nieuwe club, op waarheid berustten. "Hij wilde een eerlijk antwoord en dat heb ik gegeven: die berichten waren namelijk allemaal onzin."

Wanneer Lee weer in actie kan komen voor Feyenoord 1, is nog onduidelijk. De Aziaat heeft immers een trainingsachterstand. "Fysiek ben ik nog niet helemaal de oude, omdat ik de afgelopen drie weken niet veel heb kunnen doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen