Simons: "In sommige wedstrijden te weinig gebracht"

13 december 2007, 11:32   Bijgewerkt: 24 december 2007, 15:09

Dat PSV woensdag uitgeschakeld werd in de Champions League, kwam niet als een verrassing. De ploeg hobbelde in Groep G immers al geruime tijd achter de feiten aan. De ploeg begon aardig met een zege in eigen stadion tegen CSKA Moskou en een ingecalculeerde nederlaag in Milaan tegen Inter. Maar daarna ging het mis. Thuis tegen Fenerbahçe werd het slechts 0-0, terwijl de Turken lange tijd met tien man speelden. "Daar hebben we het laten liggen."

Uiteindelijke eindigde PSV de groep met zeven punten uit zes wedstrijden. Dat zijn er vier minder dan Fenerbahçe en liefst acht minder dan het ijzersterke Inter. En dus kan je zeggen dat de twee beste teams uit de groep naar de achtste finale gaan, moet aanvoerder Timmy Simons toegeven. "We moeten realistisch zijn, ik denk dat Inter en Fenerbahçe beter waren. Wij hebben in bepaalde wedstrijden gewoon niet genoeg gebracht om bij de eerste twee te kunnen eindigen."

en Gokcek Vederson.

en Gokcek Vederson.

"We waren dan in ieder geval met een ander gevoel naar Istanbul gereisd, twee weken later", vult Simons aan. "Nu wisten we dat we buitenshuis punten móesten pakken. Tegen CSKA lukte dat maar tegen Fenerbahçe, onze directe concurrent, niet."

Als troost wacht nu het UEFA Cup-toernooi. "Het blijft jammer dat we niet doorgaan in de Champions League, maar de UEFA Cup is ook mooi. We overwinteren in elk geval en dat is toch ook een prima prestatie", besluit kapitein Simons.

Door: Roland Mather

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen