Verloren zoon Lee op de bank tegen AZ

14 december 2007, 13:18   Bijgewerkt: 14 december 2007, 14:01

Chun-soo Lee behoort tot de selectie van Feyenoord voor de topper tegen AZ, zaterdagavond in de Kuip. De Zuid-Koreaan keerde woensdag na twee weken terug in Rotterdam. De aanvaller verbleef in zijn thuisland wegens heimwee.

"Ik heb het idee dat het wel weer wat beter met hem gaat", zei trainer Bert van Marwijk vrijdag. "Hij heeft drie keer meegetraind zonder problemen. Dat ik Lee alweer opneem in de selectie heeft ook een beetje te maken met nood. Als iedereen fit was geweest, had ik het waarschijnlijk niet gedaan."

Volgende week komt de moeder van Lee over. "Dan ben je al wat geloofwaardiger", aldus Van Marwijk, die er verder niet veel over wilde zeggen. "Deze zaak is alweer voorbij voor mij. Nu is het ook afgelopen."

Tegen AZ kan middenvelder Luigi Bruins nog steeds niet meedoen. Van Marwijk: "We dachten dat hij twee weken uitgeschakeld zou zijn, inmiddels zitten we al op vijf weken." Bruins heeft een hamstringblessure. Nicky Hofs is bijna hersteld van een knieblessure. "Hij kan volgende week weer een gedeelte van de training meedoen", vertelde Van Marwijk. "En Bruins misschien ook. Jacob Lensky en Dwight Tiendalli zijn inmiddels in zoverre fit dat ik weer een beroep op ze zou kunnen doen." Ron Vlaar en Tim Vincken komen voorlopig nog niet in actie

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen