Makaay niet tevreden over eigen spel

Koen Freriks
30 december 2005, 17:59

Roy Makaay is niet tevreden over zijn eigen spel. De aanvaller van Bayern München heeft een zwaar jaar achter de rug. Eerder dit seizoen stond hij lange tijd droog. Maarliefst 1124 minuten lang wist hij het net niet te vinden. Pas toen hij de ban wist te breken tegen Werder Bremen ging het weer wat beter. Maar volgens de spits is het nog niet zoals het moet zijn.

"Nadat ik scoorde ging het beter, maar ik ben nog ver weg van mijn niveau van de afgelopen jaren," vertelde hij tegenover de website van de Duitse club. "Het begin is er, maar ik kan niet tevreden over mezelf zijn. Na mijn blessure ben ik niet meer echt in mijn ritme gekomen."

Ook bondscoach Marco van Basten zag dat Makaay minder speelde en riep hem niet meer op. Nu is het aan de aanvaller om te bewijzen dat hij goed genoeg is voor het WK. "Natuurlijk vond ik het niet leuk dat ik niet werd opgeroepen," vervolgde hij. "Iedereen wil op een WK spelen. Ik ben niet de enige. De enige oplossing is mijn vorm van het begin van het seizoen hervinden. Ik ga na de feestdagen keihard werken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen