Douglas: "Komende duels gaan we vlammen"

Ger
17 december 2007, 09:05   Bijgewerkt: 31 december 2008, 16:17

Het gebrek aan scorend vermogen brak Willem II zondagmiddag op bezoek bij FC Groningen (1-0) wederom op. Voor de Tilburgse formatie was het de zevende uitwedstrijd zonder doelpunt. Niet eerder moest een ploeg in de Eredivisie na de competitiestart zo lang wachten op een goal buiten het eigen stadion.

"Helaas heeft de 6-0 winst in de thuiswedstrijd tegen Excelsior niet voor de ommekeer kunnen zorgen", verzucht Darl Douglas tegen FCUpdate.nl. "We scoren te weinig en dat probleem duikt iedere wedstrijd weer op. We hebben tegen Groningen wel voldoende kansen gehad. Met wat meer geluk hadden we absoluut een doelpunt meegepikt. Jammer genoeg mocht het opnieuw niet zo zijn. Het is zuur dat Groningen dan uit een spelhervatting wel trefzeker is."

Voor de Tilburgse club wachten deze maand nog enkele belangrijke wedstrijden tegen andere laagvliegers. "We nemen het op tegen De Graafschap, Heracles en NEC. Dat zijn de duels waarin we het zeker moeten laten zien. Die duels gaan we absoluut vlammen", aldus de 28-jarige aanvaller, die tegen FC Groningen zijn rentree maakte na een spierscheuring. "Ik merkte dat ik wat ritme miste. Maar ik ben blij dat ik weer op het veld sta. Gelukkig hield mijn hamstring het goed."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen