Kesler: "Sowieso met Van Basten naar EK"

18 december 2007, 07:00   Bijgewerkt: 17 december 2007, 23:42

Henk Kesler heeft maandagavond nogmaals benadrukt dat Marco van Basten en John van 't Schip gewoon op de bank zullen zitten tijdens het EK. Nadat bekend werd dat het duo na het EK vertrekt, gingen er stemmen op dat ze al per direct zouden moeten vertrekken. Dat is echter onzin, zegt Kesler op de website van de KNVB.

"Laat daar geen misverstand over bestaan", benadrukte Kesler maandagavond. "Wij gaan naar het Europees kampioenschap met Van Basten en Van 't Schip en ik hoop dat de discussie daar nu ook mee eindigt."

Ook Van Basten zelf liet weten dat hij niet van plan is om voortijdig te vertrekken. "Ik ben een sportman en in sport gaat het om winnen. We hebben ons niet voor niets gekwalificeerd. Nu willen we dat karwei ook afmaken en dus het toernooi spelen."

"Bovendien heb ik het in 1990 zelf als speler meegemaakt dat de bondscoach vlak voor het toernooi vertrok. Zoiets is absoluut niet slim. Niet voor spelers en niet voor de bond", verwijst hij naar het vertrek van Thijs Libregts, die vlak voor het wereldkampioenschap in Italië vervangen werd door Leo Beenhakker. Met Beenhakker aan het roer sneuvelde Nederland toen al in de achtste finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen