Owen vreest niet voor deelname aan WK

1 januari 2005, 17:17

Voor Michael Owen begint het jaar 2006 niet zoals hij gehoopt had. De spits van Newcastle United brak op oudjaarsdag zijn middenvoetsbeentje en is minimaal drie maanden uit de roulatie. "Het enige positieve is, dat het WK voorlopig niet in gevaar komt", zegt de snelle aanvaller.

Direct nadat Owen zijn blessure opliep, wachtte heel Engeland gespannen de eerste diagnose af. Owen geldt als een belangrijke speler voor de nationale ploeg en het zou een grote aderlating zijn wanneer hij het WK zou moeten missen. Dat lijkt voorlopig echter, tot opluchting van bondscoach Eriksson, niet het geval te zijn. "Ik zal zijn herstel nauwlettend in de gaten houden. Michael is een fantastische spits", zegt de Zweedse bondscoach over zijn aanvaller.

Owen zelf twijfelt niet aan het feit dat hij op tijd hersteld zal zijn voor de mondiale titelstrijd. "De artsen hebben me verzekerd dat het WK geen gevaar loopt. Ik vertrouw daar op", aldus de aanvaller. "Heel Engeland duimt voor Michael", weet Owens teamgenoot Alan Shearer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen