Maduro: "Ik wil weten wie de nieuwe trainer wordt"

20 december 2007, 09:37

Hedwiges Maduro wil eerst weten wie de nieuwe trainer van Ajax wordt, voordat hij kenbaar maakt of hij wel of niet bij de club wil blijven. De Amsterdamse clubleiding had Maduro gevraagd om uiterlijk woensdag te laten weten of hij zijn contract wil verlengen, maar de middenvelder liet deze deadline geruisloos passeren.

Dat is volgens Maduro niet omdat hij ontevreden is over de aanbieding van Ajax, maar vooral omdat hij eerst bepaalde zekerheden wil. "Ik ben tevreden over de aanbieding die Ajax heeft gedaan, omdat de twijfels nu blijkbaar zijn weggenomen. Ik was echter niet blij met de deadline die de club stelde. Ik wil pas over een maand of vier een beslissing nemen over mijn toekomst. Dan weet ik wie de nieuwe trainer is en welke spelers er komen en vertrekken", zegt hij in De Telegraaf.

De beslissing van Maduro om nog geen knopen door te hakken, viel niet in goede aarde bij Ajax-directeur Martin van Geel. "Ajax wordt gedwongen te handelen naar de nieuwe situatie. Het is mijn verantwoordelijkheid dat de selectie van Ajax op peil is en blijft. Dan kunnen we niet stilzitten en blijven wachten", mopperde hij.

Hiermee lijkt Van Geel te zinspelen op een eventueel vertrek van Maduro in de winterstop, aangezien de middenvelder anders in de zomer transfervrij kan vertrekken. Maduro zelf is daar echter helemaal niet mee bezig. "Ik wacht af wat Ajax beslist. Het liefst maak ik dit seizoen af. Er hebben wat Italiaanse en Spaanse topclubs geïnformeerd. Maar ik focus me nu alleen op Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen