'Drenthe was vergeten dat er een wedstrijd was'

20 december 2007, 09:50   Bijgewerkt: 20 december 2007, 09:57

Royston Drenthe heeft zichzelf geen goede dienst bewezen bij Real Madrid. De jonge middenvelder behoorde tot de selectie voor de bekerwedstrijd tegen Alicante, maar was woensdagochtend vergeten dat er die avond gespeeld moest worden. Hij meldde zich dan ook veel te laat bij de selectie op de luchthaven.

Volgens het Spaanse Marca werd Drenthe 's ochtends, toen hij zich klaarmaakte om naar de training te gaan, gebeld door een bestuurdslid van Real met de vraag waarom hij nog niet op de luchthaven was. Drenthe haastte zich vervolgens naar het vliegveld, waar hij zich in allerijl om kon kleden in de al lege spelersbus. Hierna ging hij snel naar de vertrekhal, waar zijn teamgenoten al klaar stonden.

De dag van Drenthe eindigde vervolgens ook nog in mineur. De oud-Feyenoorder mocht ondanks zijn late komst in de basis beginnen tegen Alicante, maar veroorzaakte de strafschop waaruit Alicante de 1-0 maakte. Hierna werd hij door coach Schuster naar de kant gehaald. Vanaf de reservebank zag hij vervolgens hoe zijn elftal in blessuretijd alsnog langszij kwam (1-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen