Vormer: "Voetballend waren we veel beter"

21 december 2007, 08:21   Bijgewerkt: 31 december 2008, 16:14

Ruud Vormer is één van de weinige AZ'ers die met een redelijk gevoel terug kan kijken op de UEFA Cup-wedstrijd tegen Everton. De pas 19-jarige middenvelder maakte zijn Europese debuut en bleef ogenschijnlijk moeiteloos op de been. 

"Hartstikke mooi, om in een vol stadion een UEFA Cup-duel tegen Everton te spelen", zegt hij. "Hoe ik terugkijk op mijn eigen spel? Och, het ging wel goed. Ik stond twee weken geleden tegen FC Utrecht ook al in de basis, maar nu kreeg ik iets meer ruimte. Na een tijdje, als de teleurstelling over de nederlaag een beetje weg is, kan ik daarom waarschijnlijk wel met plezier terugdenken aan dit duel."

Nu, enkele uren na de wedstrijd, overheerst echter nog de teleurstelling. Zeker omdat er volgens Vormer veel meer ingezeten had. "Te veel spelers waren niet top. Voetballend waren we veel beter dan Everton, die Engelsen rosten alle ballen alleen maar naar voren. Maar als je zo gemakkelijk doelpunten weggeeft zoals wij deden, houdt het snel op", zegt de jonge middenvelder tegen FCUpdate.nl

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen