Lok voor anderhalf seizoen naar NAC Breda

2 januari 2006, 13:07

Cees Lok is de komende anderhalf jaar hoofdtrainer van NAC Breda. De Brabantse club heeft inmiddels met NEC een akkoord bereikt over een afkoopsom voor Lok, die vorige maand plotseling ontslag nam als trainer van de Nijmegenaren. Lok wordt in Breda de opvolger van Ton Lokhoff, die vorige week op non-actief gesteld werd.

Over de hoogte van de afkoopsom die NAC Breda voor Lok op tafel legt, wilde beide partijen geen uitlatingen doen. Voorzitter Willem van der Hoeven van NAC Breda is in ieder geval in zijn nopjes met de aanstelling van Lok. "Wij zijn zéér verheugd dat we op korte termijn overeenstemming hebben bereikt met Cees Lok als nieuwe trainer van NAC. Wij wensen hem heel veel succes de komende periode", schrijft de preses op de website van NAC.

NAC maakte tevens bekend dat er met voormalig trainer Ton Lokhoff een periode van bezinning in acht genomen wordt. Na zijn korte pauze zullen beide partijen om de tafel gaan zitten om te kijken of Lokhoff een andere functie binnen de club kan bekleden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen