FC Barcelona probeert 'enorme klap' te verwerken

24 december 2007, 10:51   Bijgewerkt: 24 december 2007, 11:28

FC Barcelona gaat met een vervelend gevoel de kerst in. Zondag verloren de Catalanen de topper tegen Real Madrid met 0-1, waardoor het verschil tussen beide teams op de ranglijst opgelopen is tot zeven punten. "We hadden gehoopt na dit duel nog maar één punt achterstand te hebben", treurt middenvelder Iniesta.

"Deze nederlaag komt hard aan en doet veel pijn", zegt ook verdediger Gabriel Milito. "De achterstand op Real is nu zeven punten, maar we moeten vertrouwen houden. Wie kampioen wil worden, moet met tegenslagen om kunnen gaan."

Volgens middenvelder Xavi was de zege van Real, die tot stand kwam door een goal van Julio Baptista, niet terecht. "Een gelijkspel was eerlijker geweest. Beide teams speelden niet groots. We hebben simpelweg verzuimd om één van onze kansen te benutten. Met name vlak voor het doelpunt van Baptista kregen we een grote mogelijkheid, daaruit hadden we eigenlijk moeten scoren."

"We zullen er nu in 2008 duidelijk een schepje bovenop moeten doen om mee te kunnen strijden om de prijzen", vervolgens de Spaanse middenvelder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen