Redknapp start lofzang over 'fantastisch' Arsenal

Koen Freriks
25 december 2007, 16:35   Bijgewerkt: 25 december 2007, 17:07

Met bijna jaloezie-achtige woorden vertelde Portsmouth-trainer Harry Redknapp wat hij van het Arsenal-team vond. "Ze zijn fantastisch. Hoe ze bewegen is gewoon zó goed. Ze duiken overal op, wisselen vaak van posities en maken gebruik van opkomende backs", vertelde Redknapp, die het woensdagavond opneemt tegen de Gunners van Arsene Wenger.

"Ze zijn allemaal intelligente spelers, ze weten hoe het spelletje in elkaar steekt", vervolgde de Engelsman zijn lofzang op de website van de Toffees. "Ze zijn erg moeilijk te verdedigen. Je moet ze vooral niet laten passeren, dan zijn ze dodelijk."

Het moge duidelijk zijn: Redknapp vreest de kwaliteiten van het huidige Arsenal. Bang is hij echter niet, waar ook nergens reden voor is gezien de keurige zevende plek die Portsmouth momenteel in bezit heeft. "Het zal een zware pot worden, maar ik kijk er naar uit. Voor de verloren uitwedstrijd tegen Liverpool wonnen we zes uitduels op rij. Daar houden we ons maar aan vast."

Portsmouth neemt het woensdagavond, op de bekende Engelse 'Boxing Day', om kwart voor 9 Nederlandse tijd op tegen Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen