Chelsea en Villa delen punten in bizar duel: 4-4

26 december 2007, 15:55   Bijgewerkt: 26 december 2007, 17:18

Chelsea en Aston Villa hebben er een mooie voetbalmiddag van gemaakt. Op Stamford Bridge eindigde een doldwaze ontmoeting tussen beide teams in 4-4. Chelsea eindigde de wedstrijd met negen spelers, Aston Villa met tien.

Aston Villa, met Wilfred Bouma in de basis, schoot als een haas uit de startblokken. De ploeg, die Chelsea eerder dit seizoen op het eigen Villa Park ook al klopte, kwam door twee goals van Maloney op 0-2. Op slag van rust keerden de kansen echter, toen Chelsea een dubieuze strafschop kreeg na een overtreding van Knight, die hiervoor rood kreeg. Shevchenko benutte het buitenkansje, waardoor het bij rust 1-2 stond. Toen Shevchenko en Alex er vervolgens na rust 3-2 van maakten, leek de wedstrijd beslist. Aston Villa toonde echter karakter en kwam op 3-3 via Laursen.

Toch leek het Chelsea te zijn dat aan het langste eind trok, toen Michael Ballack in de 88ste minuut een gemakkelijk gegeven vrije trap binnenschoot. Diep in blessuretijd kreeg Aston Villa echter loon naar werken, toen Garath Barry een strafschop benutte. Deze penalty werd gegeven omdat Ashley Cole een bal met zijn hand van de lijn haalde. Cole kreeg hiervoor rood. Tien minuten eerder had ook zijn Portugese teamgenoot Ricardo Carvalho een rode kaart gekregen.

Middenmoters West Ham en Reading kwamen niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Dave Kitson maakte in de tweede helft gelijk voor Reading. De bezoekers speelden een uur lang met tien man na een rode kaart voor Brynjar Gunnarsson.

Tottenham haalde uit tegen Fulham: 5-1. Robbie Keane en Tom Huddlestone scoorden ieder twee keer. Jermain Defoe maakte vlak voor het eindsignaal de laatste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen