Heerenveen mist ook Bradley tegen Feyenoord

28 december 2007, 09:48   Bijgewerkt: 28 december 2007, 09:55

Heerenveen-coach Gertjan Verbeek moet voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, komende zondag het Abe Lenstra Stadion, flink improviseren. Michel Breuer en Michael Bradley zijn in elk geval niet beschikbaar. De spelers liepen in het duel met Roda JC tegen een respectievelijk rode en gele kaart op en zijn hierdoor geschorst.

Verder lijkt de kans bijzonder klein dat Thomas Prager mee kan spelen tegen de Rotterdammers. Hij liep tegen Roda een forse blessure op en moest zich al na twintig minuten laten vervangen. Verder staan ook achter de namen van Afonso Alves (hamstring) en Kristian Bak-Nielsen (enkel) vraagtekens. Enige pluspunt is dat oud-Feyenoorder Gianni Zuiverloon wel weer beschikbaar is. Hij zat tegen Roda JC een schorsing uit maar is nu weer speelgerechtigd.

Als Feyenoord zondag wint in Heerenveen, kroont het zich tot winterkampioen. Dat zal echter geen gemakkelijke opgave worden, want de laatste zege van Feyenoord in Friesland dateert alweer van negen seizoenen geleden. In het seizoen 1998/1999, waarin Feyenoord kampioen zou worden, maakte Tininho de winnende goal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen