Benfica aast op aanvaller Laurent Robert

3 januari 2006, 10:39

Benfica-trainer Ronald Koeman is nog altijd niet uitgewinkeld. De Portugese ploeg haalde eerder deze week twee Braziliaanse versterkingen, maar heeft nog ook haar ogen laten vallen op Laurent Robert. De aanvaller van Newcastle United speelt momenteel op huurbasis voor Portsmouth, maar heeft laten weten dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

Bij Benfica zou Robert de opvolger moeten worden van Simão Sabrosa, die nadrukkelijk in de belangstelling staat van Liverpool. "We hebben inmiddels contact gehad met Benfica", zegt Roberts zaakwaarnemer Willie McKay tegen Maisfutebol. "We zijn op dit moment de situatie aan het analyseren, aangezien meerdere clubs al interesse getoond hebben in Robert. De kans is echter aanwezig dat hij naar Benfica zal gaan."

Verwacht wordt dat de 30-jarige Fransman tot het eind van dit seizoen op huurbasis zal uitkomen voor Benfica. Dat lijkt echter alleen een mogelijkheid, wanneer Benfica met Liverpool een overeenkomst bereikt over een transfer van Simão. De snelle Portugees staat al maandenlang hoog op het verlanglijstje van Liverpool-manager Benitez.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen