Booy wil positieve afsluiter tegen Groningen

Ger
29 december 2007, 08:30   Bijgewerkt: 29 december 2007, 11:31

Foeke Booy kon zijn debuut op de bank bij Sparta afgelopen week niet met een zege vieren. De Kasteelbewoners verloren in De Kuip met 2-0 van Feyenoord. Zaterdag hoopt Booy op meer succes in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

De noorderlingen maakten woensdag indruk door PSV met 2-1 opzij te schuiven. Coach Ron Jans liet al weten dat zijn elftal door de krachtsinspanning niet opnieuw een hele wedstrijd met dezelfde intensiteit kan spelen. Booy houdt daar echter geen rekening mee: "Het gaat erom wat we zelf kunnen brengen. Hopelijk gaan we de laatste wedstrijd van het jaar goed afsluiten. Daar moeten we veel energie in steken", zegt Booy op de website van zijn club.

"Als je kijkt naar het aantal gemaakte doelpunten, dan heeft Groningen in de competitie 25 en Sparta 21. Dat betekent dat we best goed scoren, maar aan de andere kant moeten we alert zijn als we de bal niet hebben. Helemaal tegen Groningen, want ze hebben natuurlijk gevaarlijke aanvallers", besluit de oefenmeester van Sparta.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen