Van Gaal: "Ik hoop nog altijd op Alves"

Ger
29 december 2007, 10:46   Bijgewerkt: 29 december 2007, 11:19

AZ-trainer Louis van Gaal hoopt nog altijd dat Afonso Alves naar Alkmaar komt. Afgelopen zomer ketste een overgang van de aanvaller van SC Heerenveen op de laatste dag van de transfermarkt af. "Toen was het een kwestie van ja of nee, dat hing van een miljoen euro af of iets in die geest. Nu is het spel van voren af aan weer op de wagen", aldus Louis van Gaal.

"Alves is van de buitencategorie. Die staat er meteen", zegt Van Gaal in De Telegraaf. "Net als Huntelaar destijds, maar daarvoor heb ik Dirk Scheringa niet plat gekregen. En hetzelfde gold voor Alves in augustus. Uiteraard gaat het om geld. Twee jaar geleden was vijf miljoen euro veel geld. Afgelopen zomer was 16 tot 17 miljoen euro ook héél veel geld."

Technisch directeur Marcel Brands van AZ liet al weten de komst van een spits dit jaar te willen afronden. Van Gaal: "Ik hoop op Alves. Dat was in augustus al zo en nu nog. We hebben ook anderen op het oog. Maar dan kom je in de categorie Ari of Pellè en daar moet je nog maar van afwachten of ze er gelijk staan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen