Bosz: "Geen paniekaankopen in winterstop"

Ger
29 december 2007, 11:40   Bijgewerkt: 29 december 2007, 11:52

Technisch directeur Peter Bosz van Feyenoord heeft benadrukt dat de Rotterdamse club zich in de winterstop niet ten koste van alles wil versterken. De lijstaanvoerder heeft specifieke wensen en zal zich niet verleiden tot een paniekaankoop.

"We willen alleen kwaliteit", laat Bosz weten aan het AD. "We hebben een lijst van spelers die voldoen aan onze eisen. Blijken die om wat voor reden dan ook niet haalbaar, dan halen we niemand. We gaan nog steeds voor versterkingen, maar we doen geen paniekaankopen."

De naam van André Ooijer prijkt op het lijstje van Feyenoord, maar Blackburn Rovers wil de verdediger in de winterstop niet laten gaan. Bosz: "Ik heb een paar keer contact gehad met de voorzitter van Blackburn. Hij benadrukte dat André tussentijds absoluut niet mag vertrekken."

Feyenoord gaat mogelijk komende zomer een nieuwe poging wagen om Ooijer los te weken. "André heeft me gezegd dat hij het goed naar zijn zin heeft bij Blackburn, maar ook dat hij ooit graag naar Feyenoord zou komen", stelt Bosz. "Wij weten precies wat we willen, maar we zijn nu aan het bekijken wat er wel en niet mogelijk is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen