Kuyt blijft wellicht toch bij Feyenoord

3 januari 2006, 11:22

Het is nog altijd niet zeker dat Dirk Kuyt na dit seizoen zal vertrekken uit Rotterdam. Alom werd aangenomen dat de spits deze zomer zal verhuizen naar Engeland, maar de Katwijker houdt nog een slag om de arm. "Het voor mij allerminst een vanzelfsprekendheid dat ik vertrek. Als we ons met Feyenoord kwalificeren voor de Champions League, zal dat zeker invloed hebben op mijn beslissing", zegt de aanvaller in de Telegraaf.

Kuyt heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag een prijs wil winnen met Feyenoord. "Dan doel ik niet op persoonlijke prijzen van topscorer of Voetballer van het Jaar, maar een hoofdprijs met Feyenoord", zegt de blonde spits. Ook deelname aan de Champions League zou Kuyt zien als een hoofdprijs. "Ik ben toe aan de Champions League. Ik heb bij Oranje ondervonden dat spelen op zo'n hoog niveau je ontwikkeling als speler versnelt."

Wanneer Feyenoord, dat momenteel met één punt achterstand op koploper PSV tweede staat in de eredivisie, zich kwalificeert voor het kampioenenbal blijft Kuyt wellicht nog een jaartje. "Of ik vertrek hangt uiteraard af van belangstellende clubs, maar zeker ook van onze prestaties dit seizoen. Ik wil volgend seizoen hoe dan ook Champions League spelen en als we ons kwalificeren met Feyenoord dan zal ik dat zeker een rol laten spelen bij mijn beslissing om te blijven of weg te gaan", aldus Kuyt, die in Rotterdam nog een contract heeft tot medio 2009.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen