Cassano voor vijf miljoen naar Real Madrid

3 januari 2006, 12:24

Real Madrid heeft zich versterkt met Antonio Cassano. De 23-jarige aanvaller, die afkomstig is van AS Roma, is inmiddels medische gekeurd in Madrid. Real betaalt ongeveer vijf miljoen euro voor de jonge Italiaan, die een contract zal tekenen tot medio 2011. Met deze transfer komt een einde aan de lange soap rond Cassano, die bij AS Roma op een zijspoor terecht gekomen was.

Cassano, die in de zomer van 2001 Bari verruilde voor AS Roma, staat in de Italiaanse hoofdstad bekend als een probleemgeval. Iedereen is het er over eens dat Cassano beschikt over enorme kwaliteiten, maar hij viel regelmatig op negatieve wijze op. De speler liep geregeld tegen een rode kaart op en raakte dit seizoen verzeild in een ruzie met de clubleiding. Volgens Cassano wilde de club hem koste wat kost verkopen, waarna algemeen directeur Rosella Sensi de voetballer uitmaakte voor een 'leugenaar'. Cassano werd na deze ruzie drie weken uit de A-selectie verbannen.

Door deze problemen speelde Cassano dit seizoen pas vijf competitiewedstrijden voor Roma, waarin hij twee keer scoorde. In totaal speelde Cassano 168 wedstrijden in de Serie A en trof hij 45 keer doel. Cassano is, na de Braziliaanse vleugelverdediger Cicinho, de tweede aanwinst van Real Madrid in de winterstop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen