Verslagenheid bij Motherwell na dood O'Donnell

30 december 2007, 08:15

Een schokkende tragedie. Zo noemt Motherwell-coach Mark McGhee de dood van Phil O'Donnell, de aanvoerder van zijn ploeg. De middenvelder werd zaterdag onwel tijdens de Premier League-wedstrijd tegen Dundee United en overleed enkele minuten later toen hij per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd werd.

"We zijn allemaal compleet uit het veld geslagen. Onze gedachten gaan uit naar Phils familie en zijn vrouw Eileen. Phil was een geweldige prof en een fijn mens. Zijn dood is een schokkende tragedie", zegt de manager van de Schotse club.

"Iedereen bij Motherwell is geschokt en ik weet zeker dat iedereen die het Schotse voetbal een warm hart toedraagt hetzelfde voelt. Phil was niet alleen een inspirerende speler, maar ook een inspirerend persoon. We wensen Phils vrouw en vier kinderen alle sterkte in deze zware tijd", zegt ook clubvoorzitter John Boyle.

O'Donnell (35) speelde in het verleden voor Celtic en Sheffield Wednesday. Ook kwam hij één keer uit voor de nationale ploeg van Schotland. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend. De club wacht nog op het complete medische rapport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen