Koeman onberispelijk: "Drietal moet weg"

Koen Freriks
30 december 2007, 12:26   Bijgewerkt: 30 december 2007, 12:45

Valencia-trainer Ronald Koeman heeft Santiago Cañizares, David Albelda and Miguel Ángel Angulo geadviseerd op zoek te gaan naar een nieuwe club. Eerder zette de Nederlandse trainer het drietal al uit de selectie. Hoewel Valencia-preses Juan Soler hen wil behouden voor de club, is Koeman onberispelijk: "Ze zullen niet terugkeren in de selectie."

Koeman maakte niet bepaald fans door Canizares, Albelda en Angulo te verbannen. De drie Spanjaarden spelen al vele jaren voor de club, maar Koeman heeft daar maling aan. "Ik zal ze niet meer oproepen. Ik heb mijn keuze gemaakt en daar stap ik nu niet ineens van af", aldus de voormalig trainer van PSV tegenover Marca. "Ze kunnen natuurlijk gewoon blijven trainen, omdat dat vaststaat in de contracten. Een vertrek zou echter het beste zijn voor de club, maar vooral ook voor hen zelf."

Geruchten dat Nikola Zigic ook de bons krijgt van Koeman, zijn onzin. "Hij heeft met zijn goals bewezen erg bruikbaar te zijn voor ons", zei Koeman, die waarschijnlijk in de winterstop op jacht gaat naar nieuwe spelers. "Wellicht halen we een of meerdere spelers, maar het is niet de beste tijd van het jaar om transfers te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen