AZ-kopstukken pessimistisch over komst Alves

31 december 2008, 10:32

Het lijkt nog zeker geen uitgemaakte zaak dat Afonso Alves in januari naar AZ komt. De Braziliaanse doelpuntenmachine staat ruimschoots bovenaan het verlanglijstje van coach Louis van Gaal, maar zowel technisch directeur Marcel Brands als preses Dirk Scheringa houdt nog een flinke slag om de arm.

Scheringa noemt in het AD een transfer van de 27-jarige international zelfs 'eigenlijk net een brug te ver'. "Het blijft economisch het beste om een type-Alves zelf te scouten op 18-jarige leeftijd", zegt de puissant rijke Alkmaarse voorzitter.

Ook Brands betwijfelt of Alves, die ook gevolgd wordt door onder meer Manchester City, daadwerkelijk naar Alkmaar komt. "Er is contact met SC Heerenveen, maar de relatie is na de laatste transferperiode nog steeds niet optimaal. Er zit weinig beweging in de zaak. Persoonlijk denk ik zelfs dat de kans op Alves' komst nu kleiner is dan in de zomer, maar toen dacht ik dat het zou lukken. Dus toen zat ik ernaast. Wie weet nu ook", zegt de directeur op de website van Sportweek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen