Charisteas mag vertrekken bij Ajax

4 januari 2006, 10:11

Angelos Charisteas mag uitzien naar een nieuwe club. De Griekse spits, die de laatste weken uitstekend op dreef is, is na de komst van Klaas Jan Huntelaar overbodig geworden in Amsterdam. "Als er een oplossing komt die voor beide partijen goed is, zullen we daar serieus over nadenken", zegt technisch directeur Martin van Geel in De Telegraaf.

Met Huntelaar, Rosenberg, Charisteas en Babel heeft Ajax inmiddels vier spelen die graag in het centrum van de aanval spelen. Dat is te veel, geeft Van Geel toe. "Door de komst van Huntelaar is de kans op speeltijd voor Charisteas wat minder groot geworden." 

Naast Charisteas mogen ook Julien Escudé en Bogdan Lobont vertrekken uit Amsterdam. "Je praat over twee internationals en iemand (Escudé, red.) die zijn sporen ook wel heeft verdiend. Gezien de status die ze hebben, is het wel zo reëel om in een vroeg stadium duidelijkheid te verschaffen. Ze hoeven niet weg, wij respecteren alle afspraken en iedereen is tot de laatste dag van zijn contract Ajacied. Maar als er een oplossing komt die voor beide partijen goed is, zullen we daar serieus over nadenken", zegt Van Geel.

Charisteas kwam precies een jaar geleden van Werder Bremen naar Ajax en heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2008.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen