Robben zamelt geld in voor tsunami

5 januari 2006, 11:16

Arjen Robben is een actie gestart om geld in te zamelen voor slachtoffers van de tsunami, die eind 2004 veel schade aanrichtte in Azië. Op zijn website arjenrobben.nl is de linksbuiten een veiling gestart, waar geboden kan worden op bezittingen van de international. Robben stelt onder meer gesigneerde shirts van Chelsea en het Nederlands elftal beschikbaar voor het goede doel.

Robben, die eerder al één van de getroffen dorpen adopteerde, ziet de veiling als een goede manier om iets te betekenen voor het goede doel. "De ramp is al meer dan een jaar geleden, maar het raakt me nog altijd als ik beelden zie uit de getroffen gebieden. Een veiling van mijn voetbalspullen is een niet-alledaagse manier om de mensen daar te helpen."

Mensen kunnen tot vrijdag bieden op de voetbalspullen van Robben. Eén van de pronkstukken van de veiling is een geheel verzorgde reis naar Chelsea- West Ham United op 8 april. Ook het shirt waarin Robben voetbalde tijdens de interland Tsjechië- Nederland is beschikbaar voor liefhebbers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen