Transfer Kromkamp eindelijk helemaal rond

5 januari 2006, 11:46

Jan Kromkamp wordt vanmiddag gepresenteerd als speler van Liverpool. De 25-jarige rechtsback bereikte eind vorig jaar al een akkoord met de Britse ploeg en inmiddels zijn ook de laatste details uitgewerkt. De voormalig AZ'er heeft een contract voor 4,5 seizoen getekend bij de regerend Champions League-houder. Kromkamp is afkomstig van Villarreal, waar de international weinig aan spelen toe kwam.

Josemi, de Spaanse rechtsback van Liverpool, bewandeld de omgekeerde weg. De Spanjaard verruilt Liverpool voor Villarreal, de vorige werkgever van Kromkamp. 

Half november liet Kromkamp in een interview met FCUpdate.nl al weten dat hij niet tevreden was over zijn reserverol bij Villarreal. "Ik wil gewoon graag spelen. Het is een heel rare situatie. Ik heb met de trainer gesproken en hij zei dat hij heel tevreden over me was. Hij vindt dat ik rustig moet wennen aan de cultuur, het land en de competitie. Dat is allemaal heel leuk en aardig, maar ik moet wel spelen. Zeker met het oog op het WK wil ik gewoon voetballen. Dat WK mag ik niet missen", zei de rechtsback van Oranje destijds.

In de Champions League stuit Liverpool in de kwartfinale op Benfica, de ploeg van trainer Ronald Koeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen