Leonardo: "Zonder goede knie kan ik niet scoren"

15 januari 2008, 08:41

Leonardo maakte zondag, na driekwart jaar blessureleed, een droomrentree bij Ajax. De aanvaller mocht in de wedstrijd tegen AZ in de slotfase in het veld komen voor Edgar Davids en maakte prompt een doelpunt. Deze treffer vierde hij door bij de cornervlag zijn herstelde knie, die hem zo lang aan de kant hield, te kussen.

"Ik kuste mijn knie omdat ik zonder goeie knieën geen doelpunten kan maken", zegt de jonge Braziliaanse aanvaller, die in zijn Feyenoord-tijd ook al eens te maken kreeg met een zware knieblessure, in de dinsdageditie van het AD. "Ik heb een heel moeilijke tijd achter de rug, ik moest voor de tweede keer in mijn carrière terugkomen van een zware blessure en wilde aan iedereen tonen dat ik blij ben dat ik weer kan voetballen. Daarom ben ik blij met mijn goeie knie."

"Mijn knie is nog niet op volle sterkte", vervolgt hij. "Maandag bijvoorbeeld voelde hij best stijf aan. Dat komt volgens mij ook door de kou. In december, vlak voor kerst bijvoorbeeld, had ik er echt weer last van. Maar ik word steeds sterker."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen