Mourinho niet onder de indruk van Liverpool

6 januari 2006, 10:35

Chelsea-manager José Mourinho heeft weer eens van zich doen spreken. De manager van de Londense ploeg heeft stevige kritiek geuit op het spel van Liverpool, dat momenteel de grootste concurrent lijkt in de strijd om de Britse titel. "Ze verdedigen prima, maar verder zit er helemaal niets in die ploeg", zegt Mourinho over the Reds, die eerder dit seizoen nog met 4-1 klop kregen van de sterrenformatie uit Londen.

Volgens Mourinho maakt Liverpool het spel kapot door haar verdedigende manier van spelen. "Het is ontzettend moeilijk om te scoren tegen teams die spelen zoals Liverpool. Als je een kans wilt maken, moet je met je hoofd spelen. Je moet je hart even aan de kant zetten en puur met je verstand spelen. Wie met zijn hart speelt, heeft geen enkele kans om de verdediging van Liverpool te kloppen. Bovendien scoort Liverpool vervolgens uit een counter", zegt de Portugese manager tegen SkySports.

Liverpool maakte dit seizoen indruk door tien wedstrijden op rij geen tegendoelpunten te incasseren. Mede dankzij deze uitstekende serie is de ploeg opgeklommen naar de derde plaats in de Britse competitie. De ploeg heeft bovendien twee wedstrijden minder gespeeld dan de nummer twee, Manchester United. Het verschil tussen beide ploegen is vier punten. 

Chelsea en Liverpool speelden dit seizoen al drie keer tegen elkaar. In de Champions League eindigden de duels tussen de Britse ploegen tweemaal in 0-0, terwijl Chelsea in de competitie met 4-1 over Liverpool heen walste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen