Chelsea boekt benauwde zege tegen Huddersfield

7 januari 2006, 20:49

Na Arsenal heeft ook Chelsea zich verzekerd van een plaats in de tweede ronde van de FA Cup. Het sterrenteam van Jose Mourinho worstelde negentig minuten lang met tegenstander Huddersfield Town, maar een doelpunt van Gudjohnson twintig minuten voor tijd bezorgde de hoofdstedelingen alsnog de winst.

Chelsea-coach Mourinho gaf een aantal basisspelers, onder wie Terry en Lampard, rust voor het bekertreffen met het bescheiden Huddersfield. Ook Arjen Robben begon op de bank. De Bedummer viel in de tweede helft echter alsnog in om wat te forceren en die opzet slaagde. Na een prima actie van de Nederlander schoot Gudjohnsen de winnende treffer binnen.

Middlesbrough verslikte zich in de amateurs van Nuneaton Borough. Murphy zette de thuisploeg in de slotminuut op 1-1 nadat de Spanjaard Mendieta al na een kwartier Middlesbrough aan de leiding had gebracht. Een replay werd zodoende noodzakelijk. Birmingham moest zich ook schamen met een 0-0-gelijkspel bij vierdedivisionist Torquay United. Ook hier volgt een tweede duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen