Westerveld: "Feyenoord heeft zich nog niet gemeld"

9 januari 2006, 08:45

Afgelopen weekend meldde RTV Rijnmond dat Feyenoord belangstelling zou hebben in Sander Westerveld. De Rotterdamse club heeft zich echter nog niet gemeld bij de doelman. Wel hebben Ajax, Roda JC, Vitesse en ook Heerenveen al concrete interesse getoond.

Het zal hoe dan ook lastig worden voor Westerveld om een beslissing te maken. De transferdeadline loopt af op 31 januari. Moet hij blijven bij Portsmouth, waar hij lange tijd als tweede doelman op de bank mocht plaatsnemen of kan hij eerste keeper worden? Westerveld werd door zijn sterke optreden in de FA Cup overspoeld met lovende kritiek door de Engelse pers. Door een blessure van de eerste doelman van Portsmouth, Jamie Ashdown, zal Westerveld ook de komende wedstrijden onder de lat staan. "Ben ik na zijn terugkeer nog eerste doelman?" vraagt Westerveld zich af tegenover het Algemeen Dagblad. "Het maakt de situatie er niet makkelijker op."

Nu heeft Westerveld dus een luxeprobleem. "Ajax zie ik niet zitten. Althans, niet als tweede doelman. Het is natuurlijk een mooie club, maar dan zou ik na dit seizoen achter Stekelenburg reserve zijn en daar pas ik voor. Ik ben 31 jaar, in de kracht van mijn leven, ik wil spelen. Ik heb nog steeds het niveau voor een club van Champions League-niveau," zei hij.

"Als ik bij een grote club eerste keeper kan worden, is het wat anders. Feyenoord? Daar zou ik serieus over nadenken, maar die club heeft zich nog niet gemeld, ondanks de geruchten. Nu wacht ik nog even af wat er de komende weken gaat gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen