Vieri ook persoonlijk rond met AS Monaco

10 januari 2006, 00:02

Christian Vieri zet zijn loopbaan voort bij AS Monaco. Maandag werd al bekend dat de ploeg uit het Prinsdom met AC Milan een akkoord had bereikt over een transfer van de spits en inmiddels is ook Vieri persoonlijk rond met de Monegasken. De aanvaller zal vandaag (dinsdag) een medische keuring ondergaan en vervolgens zijn handtekening zetten onder een contract dat hem minimaal tot het eind van dit seizoen aan Monaco verbindt.

Vieri is, door de stormachtige ontwikkeling van Alberto Gilardino, bij AC Milan op een zijspoor terecht gekomen. De 32-jarige spits moet naast Gilardino ook Shevchenko voor zich dulden in de pikorde en dreigt hierdoor zijn plaats in de Italiaanse selectie voor het WK te verliezen. Bij Monaco hoopt Vieri weer wekelijks aan spelen toe te komen en zijn doelpunten geregeld mee te pikken. In Milaan stokte zijn productiviteit. De aanvaller maakte dit seizoen in acht competitieduels en vijf Champions League-wedstrijden in totaal slechts één doelpunt.

AS Monaco heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een soort kuuroord voor voetballers die worstelen met een gebrek aan zelfvertrouwen. Eerder vonden ook onder meer Fernando Morientes, Javier Saviola en Marco di Vaio (tijdelijk) onderdak in het Stade Louis II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen