Verbeek: "Het liep precies zoals gepland"

Ger
6 februari 2008, 14:17   Bijgewerkt: 6 februari 2008, 14:27

Pim Verbeek blikt tevreden terug op de eerste wedstrijd met Australië in de WK-kwalificatie. Onder leiding van de Nederlandse bondscoach drukten de Socceroos woensdag Qatar in de hoek: 3-0.

"Het liep allemaal precies zoals we vantevoren hadden gepland", zei Verbeek na afloop. Ik ben trots op hoe ze gespeeld hebben, vooral in de eerste helft. We gaven ze geen kans om te voetballen. Het niveau was erg hoog en de spelers van Qatar werden zoals verwacht na de rust moe."

Verbeek besloot zich na zijn aanstelling te richten op de spelers die in het buitenland spelen, zoals de Nederlandse 'Aussies' Jason Culina (PSV) en Luke Wilkshire (FC Twente). Craig Moore en John Aloisi zijn de enige geselecteerde internationals die in de nationale competitie voetballen.

De 32-jarige Moore kondigde woensdag overigens het einde aan van zijn internationale loopbaan. Hij speelde 39 interlands. "Het is altijd een moeilijke stap, maar ik ben heel tevreden over mijn carrière bij het nationale team. Dit was een mooie wedstrijd om mee af te sluiten." De volgende kwalificatiewedstrijd van Australië is eind maart in en tegen China.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen