Stevens houdt grote schoonmaak bij Roda JC

11 januari 2006, 10:26

En dat is vijf. Met het vertrek van Mohammed Elberkani naar Lierse SK is het aantal spelers dat deze winterstop vertrokken is bij Roda JC uitkomen op precies een handvol. De 23-jarige aanvaller mag transfervrij vertrekken uit Kerkrade en heeft in België een contract getekend voor zes maanden. Eerder liet trainer Huub Stevens (foto) ook Predrag Filipovic, Laszlo Bodnar, Charlie van den Ouweland en Diego Jongen per direct vertrekken.

Elberkani, die vorig seizoen verhuurd was aan Fortuna Sittard, speelde dit seizoen nog geen minuut in het eerste elftal van Roda JC. De Limburger werkte deze week een stage af bij Lierse en heeft daarbij dusdanig veel indruk gemaakt dat de Belgische club hem een contract aangeboden heeft. 

Met de transfer van Elberkani lijkt de grote schoonmaak bij Roda JC compleet. De aanvaller is al de vijfde speler die in de winterstop een nieuwe werkgever gevonden heeft. Bovendien heeft middenvelder Gregoor van Dijk aangegeven dat hij Roda JC komende zomer zal verruilen voor FC Utrecht.

Tegenover het vertrek van deze spelers staat voorlopig alleen de komst van middenvelder Simon Cziommer. Hij komt op huurbasis over van Schalke '04 en kan komende zaterdag tegen NAC Breda wellicht al debuteren. Roda JC staat in de competitie momenteel op de elfde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen