Vormer: "Honderd schepjes er bovenop"

11 februari 2008, 07:54

AZ lijkt de bodem van de gifbeker nog lang niet in zicht te hebben. Het gaat de laatste weken van kwaad tot erger met de Alkmaarders, met de 5-2 nederlaag tegen het laag geklasseerde NEC van afgelopen zondag als voorlopige dieptepunt.

AZ kwam in Nijmegen nog wel op een 0-1 voorsprong, maar daarna ging het mis. De thuisclub kwam snel op gelijke hoogte, doordat Kevin Bobson profiteerde van een slippertje van Ruud Vormer. "Dat was mijn fout. Ik had de bal moeten wegschieten", zegt de schuldbewuste middenvelder op de website van AZ.

Na deze gelijkmaker liep NEC binnen no-time uit naar 4-1. Uiteindelijk bleef de schade voor AZ 'beperkt' tot 5-2, maar het had ook 6-1 of 7-1 kunnen worden. Het is voor Vormer dan ook duidelijk dat zijn elftal er de komende weken een schepje bovenop moet doen. "Niet één, maar honderd schepjes. Dan lukt het wel weer. Het is een schande voor AZ. Dit had niemand verwacht aan het begin van het seizoen. Nee, het ligt niet aan de trainer, het zit in het 'koppie'", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen