Willem - PSV onderonsje met twee uitersten

Koen Freriks
16 februari 2008, 12:42

Vanavond staat het Brabantse onderonsje tussen Willem II en PSV Eindhoven op het programma. Daar waar Willem II vecht tegen degradatie, voert PSV met een riante voorsprong de ranglijst aan. De toeschouwers wacht een derby met voor de clubs twee totaal verschillende belangen. 

De 'Tricolores' zullen het zonder Ibrahim Kargbo moeten doen. In de wedstrijd tegen VVV kreeg hij zijn vijfde gele kaart en daardoor is hij voor de wedstrijd tegen PSV geschorst. Willem II zit in een belangrijke fase van de competitie. Nadat er afgelopen weekeinde gelijk werd gespeeld tegen VVV, staan komende weken wedstrijden tegen Excelsior en De Graafschap op het programma. 

PSV zal de strijd met 'buurman' Willem II aan moeten gaan zonder Jan Kromkamp en Eric Addo. Beiden zijn geblesseerd. Sef Vergoossen geeft op de website van PSV aan uit te gaan van de kwaliteiten die de Eindhovenaren in huis hebben, "Gezien hun kwaliteiten staat Willem II veel te laag. Maar we gaan uit van onszelf. Ik kijk ook niet over de wedstrijd heen. Eerst Willem II, dan Helsingborgs IF en daarna zien we wel verder. Ik bekijk het van week tot week."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen