Utrecht aast op Caluwé

12 januari 2006, 15:34

FC Utrecht wil Tom Caluwé overnemen van Willem II. De Belgische middenvelder moet in de Domstad de opvolger worden van Stefaan Tanghe, die in de winterstop vertrok naar Heracles Almelo. Opvallend genoeg lijkt Caluwé onder trainer Kees Zwamborg in Tilburg zijn basisplaats kwijt te zijn geraakt.

Caluwé moest afgelopen woensdag, in het competitieduel met Heracles, negentig minuten lang vanaf de bank toekijken hoe zijn ploeg met 1-2 ten onder ging. FC Utrecht-trainer Foeke Booij lijkt meer vertrouwen in Caluwé te hebben dan zijn collega Zwamborn, want de oefenmeester wil de Belg graag aan zijn selectie toevoegen. "Alleen al vanwege zijn spelhervattingen is hij levensgevaarlijk. Daarnaast heeft hij spelinzicht en spreekt hij de taal", legt Booy de interesse in Caluwé uit.

FC Utrecht-voorzitter Jan Willem van Dop bevestigde tegenover RTV Utrecht dat zijn ploeg inmiddels tot een persoonlijk akkoord gekomen is met Caluwé. Het contract van de middenvelder bij Willem II loopt echter nog tot medio 2007, waardoor Utrecht nog met Willem II moet onderhandelen over een transfersom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen