NEC huurt Jones van Manchester United

12 januari 2006, 17:51

David Jones speelt de rest van dit seizoen op huurbasis voor NEC. De 21-jarige middenvelder, die deze week op proef was in Nijmegen, staat onder contract bij de Engelse topclub Manchester United. De afgelopen zes maanden speelde hij, eveneens op huurbasis, voor Preston North End.

Eerder deze week gaf Jones in een interview al aan dat hij het goed naar zijn zin had in Nijmegen. "Ik doe alles om een betere voetballer te worden. Als ik daarvoor in Nederland moet gaan wonen is dat geen enkel probleem", liet hij weten op de website van NEC. Op de vraag wat voor type speler hij is, gaf Jones een duidelijk antwoord. "Ik denk dat ik het type Paul Scholes ben. Ik houdt er van om aansluiting te krijgen met de spitsen, maak graag doelpunten, of creëer kansen voor anderen. Ik wil belangrijk zijn voor het team en mijn stempel op de wedstrijd drukken. Ik ben een echte spelbepaler", aldus Jones.

Als de Britse speler het fiat krijgt van de KNVB hoort hij zondag bij de selectie van NEC voor de uitwedstrijd tegen Ajax.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen