Svejdik hersteld van gebroken ellepijp

Ger
22 februari 2008, 15:50

Ondrej Svejdik maakt weer zijn opwachting in de selectie van FC Groningen. De verdediger is hersteld van een onderarmbreuk. De Tsjech, sinds begin december in de ziekenboeg, speelde afgelopen maandag negentig minuten mee bij Jong FC Groningen.

Koen van de Laak sluit volgende week weer aan bij de hoofdmacht van de noorderlingen. De aanvallende middenvelder heeft deze week volledige rust gehad vanwege zijn hoofdpijnklachten. FC Groningen denkt voorlopig nog niet te kunnen beschikken over Evgeniy Levchenko (kuit), Paul Matthijs (enkel), Marnix Kolder (lies).

Trainer Ron Jans is te spreken over VVV Venlo, de tegenstander van komende zondag. "VVV vind ik de revelatie van dit voetbalseizoen", aldus Jans op de website van FC Groningen. "Niet dat de veertiende plek nu meteen zo indrukwekkend is, maar wel als je ziet welke clubs er omheen staan en je bedenkt hoe zij hebben gehandeld."

"Niet roepen om een versterking in elke linie, maar de spelers de kans geven die de promotie hebben afgedwongen. Een reële doelstelling: geen laatste proberen te worden. En dat gekoppeld aan een positieve speelwijze. Dat doen ze fantastisch."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen