Castelen en Hofs twijfelgevallen voor Feyenoord

13 januari 2006, 15:38

Het is nog niet duidelijk of Feyenoord-trainer Erwin Koeman zondag in het duel met Vitesse een beroep kan doen op Romeo Castelen en Nick Hofs. Beide spelers zijn nagenoeg hersteld van hun blessures, maar Koeman zal zaterdag in overleg met de medische staf beslissen of ze deel zullen uitmaken van de selectie voor de wedstrijd in Arnhem.

Volgens Koeman heeft Hofs, die afgelopen week al meespeelde in de oefenwedstrijd tegen de amateurs van Hoek, een streepje voor op Castelen. "Hij traint al wat langer mee, hij heeft dus meer kans om erbij te zitten dan Romeo", zegt de oefenmeester op de website van Feyenoord. Hofs stond ruim vijf maanden buitenspel met een knieblessure, die hij opliep in een oefenwedstrijd in de aanloop naar het seizoen. Castelen liep zijn hamstringblessure op in een duel met Jong Oranje.

Koeman kan zondag in ieder geval geen beroep doen op Hossam Ghaly. De Egyptenaar is geblesseerd. John Owoeri is wél weer inzetbaar. De Nigeriaan was op trainigskamp met de nationale ploeg van zijn land, maar is buiten de definitieve selectie voor de Afrika Cup gevallen. Owoeri is inmiddels weer terug in Rotterdam. In tegenstelling tot Owoeri nemen Ali Boussaboun en Karim Saidi wel deel aan het toernooi om de Afrika Cup. Beide spelers zijn voorlopig dan ook niet beschikbaar voor Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen